startpagina. visie. curriculum. schilderijen. glasramen. meditatie. Cursussen. programma. contact. links. Alain Braekevelt

     Tijdens mijn lerarenloopbaan in het buitengewoon secundair onderwijs werd

ik geregeld geconfronteerd met situaties die mij en collega’s toch even deden stilstaan. Vooral het waarom in die situaties hield mij bezig. Via mijn schilderijen en glasramen had ik wel een uitlaatklep, maar toch bleek dat niet voldoende. Er moest toch wel “meer zijn”.


Het volgen van de “kleurencursus”, een twintigtal jaren terug, is dan ook de start geweest voor mijn innerlijke zoektocht. Een tocht die ik verder zette met een aura-healing- en aura-readingopleiding.

De doorbraak kwam er echter tijdens de “Je Lichtlichaam ontwaken” cursus, de ervaringen waren voor mij zo verhelderend. Ik raakte nog meer geboeid door het omgaan met energie in de innerlijke wereld. Daarom heb ik mij er steeds verder in verdiept, en tot op heden doe ik dit door het volgen van Orin- en DaBenworkshops in binnen- en buitenland.


Via cursussen die ik doceer en de aura-readings tracht ik mijn ervaringen en mijn kennis te delen, zowel deze van mijn zoektocht in de innerlijke wereld, als deze opgedaan door om te gaan met jongeren in het buitengewoon onderwijs, want daar leerde ik geduldig te zijn en de dingen op een eenvoudige en verstaanbare manier naar voor te brengen. Dit helpt mij om mensen te begeleiden bij hun zoektocht naar het “echt zijn”.


persoonlijke sessies (aura-reading)   prijs:  € 60,-


In de persoonlijke sessies is het de bedoeling om door middel van meditatie en gesprek, samen de oplossing te vinden voor jouw vraagstelling.

Zoals vragen over:

     - onzekerheid, minderwaardigheid, angst, verdriet, verslaving, stress  e.a.   

     - je eigen zelf - relaties – omgang met collega’s                                       

     - jouw werk - een belangrijke aankoop - aanwerving van personeel           

      - en andere belangrijke beslissingen                                         

Voor een persoonlijke sessie kan je terecht op volgende adressen                                         

BRAEKEVELT Alain,    -- D. Delcroixstraat 5, 9800 Deinze --  Tel. 09/386.09.16

Light Body Institute   -  Sint Jansstraat 8, 8000 Brugge  --  Tel 050/33.66.97

over mezelf

Voor het cursusprogramma:  klik  “programma”