startpagina. visie. curriculum. schilderijen. glasramen. meditatie. Cursussen. programma. contact. links. Alain Braekevelt
   

Programma januari - juni 2019

Deinze


Plaats: D.Delcroixstraat 5 – 9800 Deinze              telkens van 19.30 u. tot 22.00 u.        

Inlichtingen - inschrijvingen:  Alain Braekevelt               Tel. 09/386.09.16.              

                                                                                                       email:  al.bra@telenet.beProgramma januari - juni 2019

Bredene

Plaats:  Zegelaan 18, 8450 Bredene

Inlichtingen - inschrijvingen:.     Les Colombiers,  Carpe Diem vzw, 059/33.00.34.                                                     Vragen naar Monica

                                                   Alain Braekevelt Tel. 09/386.09.16                                                                                                                email:  al.bra@telenet.be


                                                       


Geleide meditatie-avonden

   

Donderdag  21 maart - 25 april - 23 mei

  

  

   - Heb je in het verleden gemediteerd, maar het ondertussen door omstandigheden wat achterwege gelaten, en merk je dat je leven niet loopt zoals je zou willen?

- Zijn er twijfels over het al dan niet anders aanpakken van problemen rond job,    relaties, vrije tijd?

- Wil je zoveel klaar staan voor anderen, zodat er bijna geen tijd rest voor jezelf?

- Zou jij meer rustmomenten willen in jouw leven?

- Trekt meditatie jou wel aan, maar is het je nog niet gelukt om de stap te zetten?

Dan zijn er drie meditatie-avonden die jou de kans bieden, om de start te nemen om je leven een nieuwe wending te geven.

Tijdens deze avonden worden drie geleide Orin-meditaties gegeven. De meditaties worden gekozen uit de Orin-cursussen, zoals “Overvloed”, “Kracht door bewustwording”, “Leven in vreugde”, “Zonne-uitstraling”,” Je ego overstijgen” enz.. Voor meer info over deze cursussen kan je terecht op mijn website of de website: www.lrolandverschaeve.com

Na elke meditatie is er gelegenheid om te delen, of vragen te stellen.

Deze avonden zijn toegankelijk voor iedereen, je hoeft nog geen ervaring te hebben met mediteren om deel te nemen, ideaal om kennis te maken met mediteren.

ER WORDEN GEEN THEMA’s gepland, zodat elkeen voor zichzelf kan uitmaken waarin hij of zij zich die avond wil verdiepen.


Inschrijven : Min. 1 week vooraf                                                         prijs:  € 13

   

Programma januari - juni 2019

Brugge


Plaats: Light Body Institute, St. Jansstraat 8 - 8000 Brugge

Inlichtingen - inschrijvingen:  Light Body Institute 050/33.66.97. www.lightbodyinstitute.com                   

                                               Alain Braekevelt        09/386.09.16                                                                                                                        al.bra@telenet.be


 

Je spirituele kracht laten ontwaken

Je Goddelijke Zelf worden


****    geen voorkennis nodig     *******    geen voorkennis nodig    ******

4 maandagavonden: 18 – 25 februari - 11  - 18 maart    

Tekstbron: Programma Light Body Instituut

Spirituele kracht komt door het kennen van de waarheid van elke situatie. Waarheid is een heel belangrijk bewustzijnsgeschenk dat je kunt ontvangen van je goddelijke zelf. In deze cursus verkennen we de waarheid dat er slechts één kracht is, die van het goddelijke zelf. Je zult ontdekken wat het betekent om naar deze waarheid te leven naarmate je steeds meer realiseert dat niets macht kan hebben over jou.

Met dit begrip kun je de illusie loslaten dat er iets bestaat om tegen te vechten. Je weet dit wanneer je in contact bent met je goddelijke zelf. Er zijn geen gedachten, overtuigingen, herinneringen, mensen, gevoelens, hindernissen, situaties of invloeden van buitenaf die je kunnen tegenhouden bij het creëren van een leven dat het oneindige potentieel van je goddelijke zelf weerspiegelt. Er is geen kracht in de materiële wereld, want de enige kracht is die van de geest, het almachtige goddelijke zelf in jou.

Deze cursus gaat verder met het uitbreiden van het bewustzijn dat geleerd wordt in “Je ware identiteit ontdekken (deel 1 van “Je goddelijke zelf worden”) en de reeks “Je ego overstijgen”. Orin’s meditaties staan je bij in het verder ontwikkelen van het bewustzijn van je goddelijke zelf. Dit bewustzijn stelt je in staat om nog meer je ware identiteit als goddelijk zelf te kennen, een waarheid die je helpt om nog beter energie te verhelderen.

Enkele tracks

Beklemmende overtuigingen en gedachten ophelderen

Gedachten hebben geen kracht

Jij bent de kracht

Het verleden is de toekomst niet

Angst transformeren

Jezelf bevrijden van de projecties van anderen

Het bewustzijn van spirituele kracht beleven


Ik herinner mij, van toen ikzelf deze cursus volgde, op welke zachte, aangename manier Orin ons meenam in die hogere energieën, om daar een gelukzalig gevoel te ervaren en mee te brengen in ons aards leven. Gewoon top…..

                        Prijs: € 80

                                                                                                MP3 download: € 70Channelen met Alain


***    geen voorkennis nodig     *******    geen voorkennis nodig    ******


Zondag 5 mei                van 9.30 u. tot 17.00 u.

Iedereen is altijd verbaasd hoe gemakkelijk channelen is.

Maar je kan al vlug twijfelen of je wel altijd verbonden bent met je gids. Vooral wanner je voor een ander channelt en er is een gesprek, dan kan de persoonlijkheid er al snel tussen komen. Het is dus belangrijk om ook tijdens een interactie de verbinding, het kanaal, mooi open te houden en alert te blijven.                                             

Soms is de informatie die je van je gids ontvangt zo verrassend dat je het niet durft verwoorden naar de anderen toe. Maar ook als je channelt voor jezelf krijg je vaak informatie die je niet wou horen. Hierdoor ontstaat twijfel en onzekerheid.             Door regelmatig te channelen, kom je automatisch bij de vraag: “Hoe kan ik weten of deze informatie van mijn gids komt of van mijn persoonlijkheid?” Door die onzekerheid durf je soms niet zeggen wat je ontvangen hebt.               

Gelukkig kan je signalen ontvangen die jouw laten weten dat informatie echt van je gids komt. Dit doe je door je verbinding zuiver te houden, iets wat deze zondag extra aandacht krijgt.              

Wees gerust dat ik dat allemaal herken na meer dan 30 jaar channelen. Elke yogales geef ik in handen van mijn gidsen. Ook bij het schrijven van mijn dagelijkse teksten op Facebook luister ik naar mijn hogere hulp.               

Je merkt het ook bij mijn webinars. Mijn gidsen laten je tot bij je thuis voelen dat er hogere hulp en energie aanwezig is. Ik doceer zoveel cursussen, maar steeds onder begeleiding van mijn gidsen. Ze geven signalen en laten het me voelen wanneer mijn persoonlijkheid het overneemt. Na zoveel jaren praktijk vertrouw ik dat natuurlijk 100%. Ik kan me niet voorstellen dat ‘ik’ zou lesgeven.                

Ik gebruik het ook in de gewone dagelijkse realiteit, zelfs als ik boodschappen doe. Op de markt luister ik naar iets hoger om te kiezen wat goed voor me is. Ik kan duidelijk het verschil voelen.                    

Eenmaal je het doorhebt, gaat dit heel vlug. Bij keuzes en beslissingen ga ik altijd even channelen. Ook wat het hoogste is in mijn vrije tijd. Soms is de boodschap rusten, fietsen, wandelen... Soms is het duidelijk dat ik tijdens een vrij weekend achterstallig werk moet doen, ook al schijnt de zon. Bij het samenstellen van deze folder en de teksten op onze website vraag ik altijd raad aan mijn gidsen.            

Na een tijd zal je merken dat je het ook voortdurend toepast. Het is fantastisch hoe de weg jou dan getoond wordt. En dat is niet altijd zoals je ego het verlangt of verwacht.            

Verbonden blijven is dus de leuze!                

Ik kan je alleen maar aanraden om te blijven oefenen. Zo heb ik het ook gedaan. Je zal rust en vrede ervaren bij het channelen als je trouw blijft aan wat je door krijgt en als je het verwoordt in de taal van de luisteraar. Of als het voor jezelf is, kijk dan hoe jij de info kan gebruiken.              

Zoals ik het doe bij webinars, kan jij ook channelen op afstand. Alain Braekevelt heeft ook heel eerlijk met zichzelf en zijn gidsen deze weg afgelegd. Hij verzorgt de begeleiding van deze wonderlijke zondag.               

Hij heeft ook alles bij mij gevolgd en doceert reeds vele jaren verschillende cursussen zoals de Light Body en de gevorderde vervolgen. Hij heeft bovendien talloze persoonlijke channel sessies achter de rug. Als je hem ontmoet, merk je meteen dat hij begeleid is en dat zijn kanaal zuiver is.                    

Daarom vertrouw ik Alain al jaren de channel cursussen toe.             

Roland Verschaeve

                     Prijs: € 50


                                                                                                                                                                                                                                                                    Wil je meer je eigen keuzes maken in plaats van je leven te laten bepalen door anderen? Dan is het tijd om voorrang te geven aan onafhankelijkheid en vrijheid!                                                               Dankzij Channelen maak je contact met je eigen innerlijke wijsheid. Je leert vertrouwen op je natuurlijke intuïtie.                                                                                                                                    Alain Braekevelt doceert al vele jaren Channelen en heeft talloze readings achter de rug. Wie hem meegemaakt heeft, kent ook zijn zuiverheid en empathie.                                                                        Om alle twijfels en drempels weg te nemen over deze boeiende materie is er nu deze kennismaking in Brugge.                                                                                                                            Een voormiddag waarbij je:

Contact leert maken met een gids.

Leert om de verbinding met je gids helder te houden


Light body

Een stevige basis voor een leven in evenwicht


Volume 3. zondag 20 januari 2019

Volume 4 zondag 17 februari 2019

Volume 5 zondag 17 maart 2019

Volume 6 zondag 28 april 2019


Telkens van 9:30 tot 17:00 met middagpauze.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

Telkens van 9:30 tot 17:00 met middagpauze.

                                                                                                                                                     Een stevige basis voor een leven in evenwicht

1. zondag 28 oktober 2018

2. zondag 25 november 2018

3. zondag 20 januari 2019

4. zondag 17 februari 2019

5. zondag 17 maart 2019

6. zondag 28 april 2019                                                                                                       

Telkens van 9:30 tot 17:00 met middagpauze.

tekstbron: folder van het Lightbody instituut
Visie

Je hoogste toekomst scheppen

6 maandagavonden: 29 april - 6 – 13 – 20 - 27 mei – 3 juni

Tekstbron: Programma Light Body Instituut

In deze vervolgcursus op je lichtlichaam ontwaken leer je je helderziende kwaliteiten ontwikkelen en je gevoeligheid voor subtiele energieën naar nieuwe en hogere niveaus brengen. Duane en DaBen brengen nieuwe niveaus in je lichtlichaam die je innerlijke visie vergroten en die het mogelijk maken om allerlei nieuwe perspectieven en inzichten te verwerven in elk gebied van je leven.

Je leert op dit hogere niveau kijken naar de energie van je hogere doel, situaties in je leven, je thuis, de objecten in je huis, planten, levenskracht, de aarde, de zon, het licht van de zon en de energie van sterren. Je leert gevorderde niveaus van helderziendheid en hoe je de energie van anderen beter kunt waarnemen. Je leert deze visie ook gebruiken om te kijken naar je etherische lichaam, chakra’s, ziel en je lichtlichaam.

DaBen leert jou helderziende visie door het ervaren van Light Body bewustzijnsstaten die je in staat stellen om subtiele energieën te ervaren en te zien. Je zult deze Light Body vaardigheden uitbreiden om je open te stellen voor nieuwe keuzes en een groter potentieel.

Tracks

Orin: Boodschappen ontvangen van je intuïtie

DaBen: Je levensdoel als energie vinden

DaBen: Werken met een ‘nummer 10’ onderwerp

Orin: Een hogere toekomst scheppen 

Orin: De archieven van je ziel inkijken

DaBen: De energie van hogere visie

Orin: Zielslicht in een gebied projecteren

DaBen: Het perspectief van meervoudige levens gebruiken

DaBen: geïnspireerd tot hogere visie door de hoogste bereikbare energie


Vereiste kennis: de 6 volumes van ‘Je lichtlichaam ontwaken’  

                          Prijs: € 120

                                                                                                  MP3 download: € 90